Latausratkaisut taloyhtiöille

Toimitamme eri toimittajien latausjärjestelmiä. Kun taloyhtiö on tehnyt päätöksen hankinnasta, niin toteutamme latausjärjestelmän avaimet käteen.
Sähkösuunnitelma on tärkeä osa latausjärjestelmää, joten suosittelemme hankkimaan suunnitelman hankinnan onnistumisen varmistamiseksi.

GARO Latausasemat ja kuormanhallinta

Kun GAROn latausasema liitetään jakokeskukseen, energiamittaria voidaan lukea reaaliajassa. Ohjelmoitujen raja-arvojen ansiosta tavallinen pääsulake riittää lataukseen ilman, että sähköliittymää tarvitsee päivittää kalliimpaan. Dynaaminen kuormantasaus tunnistaa muun talon sähkönkulutuksen ja säätää lataustehon sen mukaan. Näin pääsulaketta ei koskaan ylikuormiteta, vaikka auton latausvirta voi vaihdella 6 ampeerista 32 ampeeriin. AC-lataukseen tarvitaan lisäsuojaksi DC-valvonta voimassa olevien sähköasennusvaatimusten mukaisesti. Olemme tehneet DC-vikavirtavalvonnasta entistä älykkäämmän, sillä se myös katkaisee auton latauksen vaarallisten vikavirtojen ilmetessä. Kun useita latausasemia kytketään samaan jakokeskukseen, energiamittariin kytketystä latausasemasta tulee niin sanottu päälatausasema. Muut latausasemat toimivat sisäisen datalinkin välityksellä tämän alaisina ohjelmoitujen raja-arvojen mukaisesti. Teknisen ongelman sattuessa kaikki latausasemat menevät vikasietotilaan (fail safemode), mikä tarkoittaa, että laitteet tuottavat ainoastaan pienimmän mahdollisen virran (6 A). Latausasemat voidaan tarvittaessa varustaa WLAN- ja RFID-tekniikalla.

Linkki Garo

Taloyhtiölle Garon mallistosta löytyy hyvät vaihtoehdot erilaisiin tarpeisiin.

Kysy lisää latausratkaisuista asiantuntijaltamme

Latausratkaisujen asiantuntija
Asennukset
Jätä meille tarjouspyyntö