Olemme n. 40 ammattilaisen muodostama palveluyritys, jonka intohimona on palvella yksityis- ja yritysasiakkaitamme ensiluokkaisesti.

Suoritamme niin uudis- kuin saneerattavienkin kohteiden ja omakotitalojen asennus-, sähköhuolto- ja korjaustyöt aina suunnittelusta lähtien. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu myös valaistussuunnittelu sekä tietoverkon kaapelointijärjestelmien, kuituverkkojen ja antennijärjestelmien asennukset.

Toimimme pääkaupunkiseudulla kustannustehokkaasti ja luotettavan vankalla ammattitaidolla. Runsas sähkötarvikkeiden valikoima löytyy Espoon Kavallinpelto 5 toimipisteemme lisäksi myös verkkokaupastamme.  Ensiluokkainen laatu ja nopeus ovat meille kunnia-asioita. Siksi annamme niille ja työllemme takuun. Henkilöstömme pitää kiinni sovituista aikatauluista ja hoitaa työnsä turvallisesti ja siististi.

Yrityksellämme on Sähköpätevyys 1 (SP1) ja antenni- ja tietoverkkourakointi pätevyys (AT).

   

Vastuullisuus

Toimimme kotimaisena työllistäjänä vastuullisesti niin työn laadun, henkilöstömme kuin ympäristönkin suhteen. Noudatamme huolellista, turvallista ja kustannustehokasta tapaa toimia kaikissa työkohteissa ja palveluissamme.

Huoltoautomme on varustettu kohdekohtaisesti oikeilla tarvikkeilla huoltotöiden kustannustehokkuuden takaamiseksi. Työnohjaus tapahtuu sähköisesti, joten olemme suurelta osin paperiton toimija.

Arvostamme osaavaa henkilökuntaamme ja pidämme erityistä huolta työhyvinvoinnista ja -viihtyvyydestä, joka heijastuu asiakkaisiimme laadukkaana palveluna.

Päätoimintomme

  • Sähköurakoinnit
  • Asennukset, korjaukset, Huollot
  • Tietoverkkojen kaapeloinnit
  • Antenniasennukset
  • Tarvikemyynti

Kauppalehti menestyjät