HUHTA Sähkötekniikka on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköasennusliike, joka tarjoaa ammattitaidolla palvelua asennus-, korjaus- ja huoltotöissä, sähköurakoinnissa, tarvikemyynnissä ja sähkösuunnittelussa. Toteutamme myös tietoverkko kaapelointijärjestelmien, kuituverkkojen ja antennijärjestelmien urakoinnin.  Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaitamme ensiluokkaisesti korkealla ammattitaidolla.

Huippujoukkoomme kuuluu niin työnjohtajia, asentajia kuin toimihenkilöitäkin. Ihmiset meillä arvostavat työpaikan pysyyyttä, koska liiketoiminta keskittyy isoilta osin pitkäaikaisiin palvelusopimuksiin. Meitä kaikkia ohjaa työssämme korkean ammatillisen osaamisen lisäksi motivoitunut ja tinkimätön asenne asiakaspalvelua kohtaan.

Työnjohtaja

Haemme nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuva on vastata työnjohdosta sekä toimia esimiehenä asentajille. Vastaat töiden turvallisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta toteutuksesta. Organisoit asennustöitä ja tuet asentajiasi esimerkillisellä päivittäisjohtamisella.

Tarjoamme hyvät ja laadukkaat puitteet työnteolle. Työskentelet yhdessä työnjohtajien kanssa ja apunasi on teknisiä toimihenkilöitä. Toimistolta käsin hallinnoit työkohteita modernin työnohjauksen avulla.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja täytämme paikan, kun soveltuva henkilö löytyy

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla rekry@huhta.fi

Lisätietoa antaa Pekka Huhta arkisin klo 14-16.00 puh. 040-5936260.

 

Sähköasentaja

 

Sähköasentaja, jätä vapaamuotoinen hakemus

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, voit jättää avoimen hankemuksen.
Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.
Hakemukset palkkatoiveineen  sähköpostilla rekry@huhta.fi