Teleasennus osaaja
Huhta Sähkötekniikka

Haemme Teleasentajaa

Olemme pääkaupunkiseudulla palveleva asennusliike. Palvelemme sähkö- ja huoltotöissä, sähköurakoinnissa, tarvikemyynnissä ja sähkösuunnittelussa sekä valaistussuunnittelussa. Suoritamme myös ATK kaapelointijärjestelmät, kuituverkkoasennukset sekä antennijärjestelmät.

Asiakkainamme ovat kaupungit, huoltoyhtiöt, rakennusliikkeet ja yksityisasiakkaat.

 

Haemme nyt teleasentajaa vakituiseen työsuhteeseen

Toimenkuvana on vastata teleasennuksista antenni- ja tietoverkot  katselmukset, kustannusarviot ja asennukset.

Tarjoamme hyvät ja laadukkaat puitteet työnteolle. Työskentelet yhdessä teleasentajien kanssa ja apunasi on teknisiä toimihenkilöitöä. Työssä pääset myös liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua.
Käytössäsi on laadukkaat työvälineet ja asennusauto.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa kokemusta, sekä koulutusta. Koska sähköasennukset liittyy hyvin usein teleasennuksiin, on sähköasentajan koulutus eduksi.
Tehtävässä menestyminen edellyttää ensisijaisesti hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakemukset palkkatoiveineen 29.11.2019  mennessä sähköpostilla rekry@huhta.fi

HUHTA Sähkötekniikka on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköasennusliike, joka tarjoaa ammattitaidolla palvelua asennus-, korjaus- ja huoltotöissä, sähköurakoinnissa, tarvikemyynnissä ja sähkösuunnittelussa. Toteutamme myös tietoverkko kaapelointijärjestelmien, kuituverkkojen ja antennijärjestelmien urakoinnin.  Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaitamme ensiluokkaisesti korkealla ammattitaidolla.

Liiketoimintamme kasvaa ja haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme.

Huippujoukkoomme kuuluu niin työnjohtajia, asentajia kuin toimihenkilöitäkin. Ihmiset meillä arvostavat työpaikan pysyvyyttä, koska liiketoiminta keskittyy isoilta osin pitkäaikaisiin palvelusopimuksiin. Meitä kaikkia ohjaa työssämme korkean ammatillisen osaamisen lisäksi motivoitunut ja tinkimätön asenne asiakaspalvelua kohtaan.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, voit jättää avoimen hankemuksen osoitteeseen: sirpa.vuori@huhta.fi.
Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.