Palvelemme antenniasioissa

  • Taloyhtiöiden antennijärjestelmät ja huollot
  • Omakotitalojen antennijärjestelmät
  • GSM,   4G  ja  5G antenniasennukset
  • Satelliittiasennukset

Tee tilaus verkossamme>>

Mitä laitteita tarvitsen televisiolähetysten vastaanottoon?

Jotta voit katsoa teräväpiirtolähetyksiä jo nyt ja varmistua, että televisiosi tai digiboksisi toimii myös tulevaisuudessa, kannattaa tarkistaa, että siinä on Antenna Ready HD -merkintä tai ainakin DVB-T2-viritin.

Jos televisiosi ei ole Antenna Ready HD, ei hätää. Saat vanhan tv:si toimimaan myös tulevaisuudessa, kun hankit siihen Antenna Ready HD -digiboksin

Millaisen antennin tarvitsen?

UHF Antenni on tällä hetkellä olemassa oleva yleisin antenni antennitalouksilla. UHF-antennilla vastaanotat Digitan UHF-verkon tulevat teräväpiirto kanavat ja hybridi-tv-palvelut

 

DNA:n Tiedote

DNA on tarjonnut antennikoteihin teräväpiirtoisia tv-palveluita omassa VHF-antenni-tv-verkossaan lähes kymmenen vuoden ajan. Tavoitteenamme oli tuoda kilpailua Suomen antennitelevisiomarkkinaan, joka on perinteisesti ollut yhden toimijan hallussa. Haastoimme monopolin sekä hinnalla että laadulla. Antennikotien kanavatarjontaa onnistuttiinkin laajentamaan ja parantamaan merkittävästi ja antenni-tv-jakelu siirrettiin teräväpiirtoaikaan yhteistyössä upean VHF Pro -urakoitsijaverkostomme kanssa. Olemme tehneet merkittäviä panostuksia sekä VHF-antennien määrän kasvattamiseksi kiinteistöissä että verkkokapasiteetin myymiseksi ohjelmayhtiöille. Liiketoiminnan kannalta elintärkeät verkkokapasiteetin asiakkaat jäivät kuitenkin valitettavasti puuttumaan.

 

Antennikotien tv-palvelut jatkossa

  • VHF-verkossa nyt jaettavat maksukanavat siirtyvät UHF-verkkoon vuoden vaihteessa, kun DNA:n ja Digitan välinen antenniverkon maksu-tv-toimintaa koskeva liiketoimintakauppa astuu voimaan. Tilaajat voivat jatkaa maksu-tv-palveluidensa käyttöä ja kanavien vastaanottamista kiinteistön UHF-antennilla.
  • Vapaasti vastaanotettavien MTV3 HD- ja TV5 HD -kanavien jakelu VHF-verkossa päättyy tämän vuoden lopussa.
  • Ylen HD-kanavien jakelu DNA:n VHF-verkossa jatkuu toistaiseksi. Jakelun jatkosta UHF-verkossa kerrotaan erikseen.
  • VHF-verkko sammutetaan viimeistään heinäkuussa 2020. DNA luopuu samassa yhteydessä VHF-taajuuksien verkkotoimiluvistaan.
  • DNA jatkaa tv-palvelujen tarjoamista antennikoteihin laajakaistan välityksellä, DNA Hubia hyödyntäen.

 

DIGITA Tiedottaa:

HD-maksu-tv-kanavia Digitan antenni-tv-verkkoon vuoden 2020 alusta

Digita tarjoaa antenni-tv-verkon maksu-tv-palveluja HD-tasoisena vuoden 2020 alusta UHF-verkossaan. Digitan tarkoituksena on tarjota antenni-tv-verkon katsojille vähintään yhtä monipuolisia sisältöjä ja laadukkaammin kuin tähän mennessä.   Digita myös laajentaa maksu-tv-palveluiden näkyvyysaluetta nykyisestä 85 %:n väestöpeitosta 90 %:iin. Tv-katsojien ei tarvitse tehdä lisähankintoja tai muutoksia antenneihinsa saadakseen maksu-tv-palvelut käyttöönsä.

”Tulemme tarjoamaan tv-katsojille ja sisällöntarjoajille entistä joustavamman ja modernimman maksu-tv-ympäristön laajemmalla peitolla ja paremmalla laadulla kuin aiemmin. Runsaiden kanavasisältöjen lisäksi tuomme katsojille käyttöön hybridi-tv-palvelut ohjelmakirjastoineen ja erikseen tilattavine kanavineen ja ohjelmineen”, 

”Maksu-tv-palveluiden myötä myös Digitan antenni-tv-verkon HD-tarjonta kasvaa. Tarjoamme heti alkuvaiheessa sekä teräväpiirto- että peruslaatuisia maksu-tv-sisältöjä. Sisällöntarjoajille tarjoamme myös uusia kaupallisia malleja. Ajatuksena on, että kotimaiset ja ulkomaiset OTT-toimijat voisivat tarjota palvelujaan suoraan antenni-tv-kotitalouksille. Tuomme lisäksi mahdollisuuden tapahtumatelevisioon ja pop-up-kanaviin, jotka monipuolistavat maksullisten televisiopalveluiden liiketoimintamalleja”, kertoo Mattila.

Nykyisille antenni-tv-verkon maksu-tv-asiakkaille ei aiheudu muutoksesta toimenpiteitä. Tv-katsojien ei tarvitse tehdä lisähankintoja tai muutoksia antenneihinsa saadakseen maksu-tv-palvelut käyttöönsä. Muutoksen jälkeen HD-maksukanavat ovat saatavilla huomattavasti nykyistä laajemmalle joukolle antennitalouksia. Digitan maksu-tv-palveluja myydään toistaiseksi myös DNA:n myyntiverkostossa.

Digita informoi tarkemmin antenniverkon maksu-tv-asiakkaita palveluista, verkon laajennuksesta ja tulevista uudistuksista myöhemmin marraskuussa.

www.digita.fi, www.digitamahdollistaa.fi 

Töiden vastaanotto Teleasennukset
Antenniasennukset
Antenniasennukset