LED-valaisimista tietoa

LED-valaisimien käyttöikä on todella pitkä, noin 50.000h ja optimaalisissa olosuhteissa jopa 100.000h. Laadukkaat valaisimet kestävätkin tyypillisesti 10-25 vuotta. Sähkönkulutus LED-valaisimilla on huomattavasti pienempi kuin elohopea-, monimetalli- ja hehkulampuilla. Esimerkiksi 60W hehkulamppu vastaa teholtaan 8-10W LED-lamppua. Ne ovat valoteholtaan n. 800lm. Tähän arvoon tulee kiinnittää huomiota LED-valaisinta valitessa. Valaisimien energiatehokkuutta määritellään lm/W -arvolla, jossa huomioidaan valaisimen, lampun ja liitäntälaitteen teho.

Valaistusratkaisut

Valaistuksella on merkittävä vaikutus tilan tunnelmaan ja ilmeeseen. Huolellisella valaistuksen suunnittelulla ja toteutuksella voidaan helposti tilasta luoda turvallinen ja viihtyisä.
HUHTA Sähkötekniikka varmistaa valaistuksen toimivuuden ja soveltuvuuden asiakkaan käyttötarpeisiin. Otamme huomioon tilan käyttötarkoituksen ja energiatehokkuuden kustannustehokkailla ratkaisuilla.

Tiesitkö, että yli puolet kiinteistön sähkön kulutuksesta tulee valaistuksesta?

Suunnittelemme ja toimitamme myös kiinteistöihin valaistusratkaisuja, joissa käytetään tunnistintekniikkaa. Kun vaihdat automaattisesti syttyvät LED-valaisimet, säästöä syntyy ja valaistuksen toimivuus paranee huomattavasti.

 

HUHTA Sähkötekniikka on pihavalaistuksen ammattilainen

Laadukas ulkovalaistus korostaa kiinteistön ominaisuuksia, tuo turvallisuuden tunteen ja varmuuden pihalla liikkumiseen. Samalla se on energiatehokas ja pitkäikäinen ratkaisu. Ulkovalaistukset suunnittelemme alueen tarpeiden ja asiakaan toiveiden pohjalta.

HUHTA Sähkötekniikalta saat valaistusratkaisut ammattitaidolla kaikenkokoisiin kohteisiin, kuten

  • Piha-alueet
  • Rappukäytävät
  • Yleiset tilat
  • Pysäköintialueet
  • Pysäköintihallit
  • Autotallit
  • Liiketilat
  • Varastot

Lisätietoa, katselmukset, suunnittelu

Kiinteistöjen Valaistusratkaisut
Tarjouslaskenta

Myynti, valaisimet, Lamput ja sähkötarvikkeet

Myynti

SteraLux kotimainen valmistaja

SteraLux on kotimainen valaisinvalmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa valaisimensa Suomessa. SteraLux toimii osana Stera Technologies Oy:tä, joka on kansainvälisesti toimiva suomalainen mekaniikan ja elektromekaniikan teknologiakonserni. Valmistamme valaisimia moniin erilaisiin käyttökohteisiin ja tarkoituksiin kuten teollisuuteen, varastoihin, ulkoalueille, myymälöihin ja toimistoihin. Tarjoamme valaistuksen kokonaispalveluna, jolloin palveluun kuuluu suunnittelu -ja asennuspalvelu sekä vanhan valaistuksen kierrättäminen. SteraLux on energiatehokas, luotettava ja laadukas valinta.