Kotilatausasema on tehokas, aikaa säästävä ja turvallinen vaihtoehto.

Oletko ostanut sähköauton tai plug-in hybridin ja haluaisit ladata autoa kotonasi?
Sähkö-Huhta tarjoaa turvallisen ja helpon tavan ladata sähkö- tai hybridiauto oman kotisi pihassa.
Valikoimistamme löytyy useita latausasemia, joiden toimitus ja asennus tapahtuu kauttamme mutkattomasti ja turvallisesti.
Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja avustamme sinua latausaseman hankinnassa!

Esimerkki latausasemista

Webasto Pure

Webasto Pure soveltuu mainiosti koti- ja yrityskäyttöön sähköautojen ja plug-in hybridien lataamiseen. Laite on yksi markkinoiden edullisimmista ja hyvin yksinkertainen käyttää. Se tarjoaa laajan tehoalueensa puolesta lataustehoa käytännössä kaikkiin markkinoilla oleviin ladattaviin autoihin. Palvelumaksuja tai kuukausittaisia kuluja ei synny, maksat vain sähköstä ja voit nauttia edullisesta lataamisesta.

  • Webasto Pure on kuluttajakäyttöön tarkoitettu, helppokäyttöinen sähköauton latausasema, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi omakotitalon seinään.
  • Webasto Pure on varustettu 4,5 metrisellä latausjohdolla, joten autoa ei tarvitse ajaa aivan kiinni latauspisteeseen.
  • Latausjohdossa on Type 2 -latauspää.
  • Laitteen latausteho on kytkentätavasta riippuen 3,6 kW – 22 kW.

 

 

GARO Lataus asemat ja kuormanhallinta

Kun GAROn latausasema liitetään jakokeskukseen, energiamittaria voidaan lukea reaaliajassa. Ohjelmoitujen raja-arvojen ansiosta tavallinen pääsulake riittää lataukseen ilman, että sähköliittymää tarvitsee päivittää kalliimpaan.

Dynaaminen kuormantasaus tunnistaa muun talon sähkönkulutuksen ja säätää lataustehon sen mukaan. Näin pääsulaketta ei koskaan ylikuormiteta, vaikka auton latausvirta voi vaihdella 6 ampeerista 32 ampeeriin.
AC-lataukseen tarvitaan lisäsuojaksi DC-valvonta voimassa olevien sähköasennusvaatimusten mukaisesti. Olemme tehneet DC-vikavirtavalvonnasta entistä älykkäämmän, sillä se myös katkaisee auton latauksen vaarallisten vikavirtojen ilmetessä.
Kun useita latausasemia kytketään samaan jakokeskukseen, energiamittariin kytketystä latausasemasta tulee niin sanottu päälatausasema. Muut latausasemat toimivat sisäisen datalinkin välityksellä tämän alaisina ohjelmoitujen raja-arvojen mukaisesti.
Teknisen ongelman sattuessa kaikki latausasemat menevät vikasietotilaan (fail safemode), mikä tarkoittaa, että laitteet tuottavat ainoastaan pienimmän mahdollisen virran (6 A). Latausasemat voidaan tarvittaessa varustaa WLAN- ja RFID-tekniikalla.

Linkki Garo

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja avustamme sinua latausaseman hankinnassa!

Latausasemat asennukset
Latausasemat tarvikemyynti