Tarjoamme helpot ja turvalliset ratkaisut sähköautojen lataamiseen

Sähköisen liikenteen suosio on kovassa kasvussa Suomen maanteillä.  Täyssähköautojen ja ladattavien hybridien määrä jatkaa yli 100% nousua vuodesta toiseen. Ekologisen ja ympäristöystävällisen liikkumisen mahdollistava sähköautoilu on nyt tätä päivää, ja sen vuoksi lähitulevaisuudessa autovalmistajat tuovat kiihtyvällä vauhdilla markkinoille lisää sähköautoja.

Sähköauton hankintaa harkitsevan kuluttajan päällimmäisiä kysymyksiä on sähköauton latauksen toteuttaminen. HUHTA Sähkötekniikka varmistaa latauspisteiden hankinnan vaivattomasti ja luotettavasti aina kartoituksesta käyttöönottoon asti.

Palvelemme eri vaihtoehtojen kartoittamisella. Suosittelemme sähkösuunnitelman teettämisellä, jotta varmistutaan latausjärjestelmästä ja riittävyydestä pitkällä aikavälillä. Hyvin suunniteltu työ säästää aikaa ja rahaa ja vältytään myöhemmiltä yllätyksiltä.

Taloyhtiöille

Kerrostaloissa sähköauton kotilataaminen tapahtuu pääosin taloyhtiön parkkipaikalla. HUHTA Sähkötekniikka auttaa saamaan asukkaille latauspaikkoja pysäköintialueelle.

Kotitalouksille

Mikä olisi paras latausvaihtoehto, kun auto seisoo kotipihassa tai autotallissa? HUHTA Sähkötekniikka tarjoaa turvallisen ja helpon tavan ladata sähkö- tai hybridiauto oman kotisi pihassa.

Latausratkaisut Kiinteistöt, Taloyhtiöt

Latausratkaisujen asiantuntija
Työnjohto
Jätä meille tarjouspyyntö

Latausratkaisut Kotitaloudet

Asiakaspalvelu
Jätä meille tarjouspyyntö

Finavia P3 Sähköauton latausasemat

P3 Parkkitaloon 30 Sähköauton latausasemaa. Latausasemat saivat virransyötön Canalis KSA250A Järjestelmällä. Katso kuvat kohteesta